She is like a sunflower.
She stands tall in her faith.
She waters the soil of her mind,
with words of love and kindness.
Spreading seeds of happiness across the field.
Brightening the world like the sun does, wit her smile.
She doesn’t seek to compete or validate who she truly is.
Blooming with elegance, 
she unapologetically rises up to shine her light.
She is purpose.
She is like a sunflower soul.

57c8fd8f-4bb9-416f-8694-6cbe101b14a7

About my journey

Mijn helingsreis

Mijn eigen helingsreis is zo’n 9 jaar geleden begonnen. Twee jaar na het overlijden van mijn moeder kreeg ik de diagnose PTSS. Ik had op mijn dieptepunt van die periode meerdere paniekaanvallen op een dag en de hele dag door last van derealisatie. Mijn lichaam schreeuwde op dat moment en gaf heel veel signalen, maar toen wist ik dit nog niet en negeerde alles volkomen. Ik kwam in een traject bij de reguliere zorg terecht waar ik gelukkig veel aan heb gehad. Maar ik merkte dat er nog meer nodig was, dat het zo in mijn systeem was komen te zitten. Zo is mijn reis verdergegaan in het wat alternatieve circuit. Ondertussen had ik bijna alle mogelijke therapieën al eens geprobeerd. Naar mijn eigen mening heeft elke therapievorm wel bijgedragen aan mijn heling.

Twee jaar geleden kwam ik in contact met energietransmissies en tijdens de sessies kon ik echt die diepere stukken aanraken. Huilen, schreeuwen, gillen alles kwam eruit en het voelde steeds als zo’n opluchting. Het werd voor mij steeds helderder dat we niet alleen mentaal iets moeten verwerken, maar dat dit ook lichamelijk en energetisch in je systeem opgeslagen zit. Vooral als je wat grotere trauma’s hebt kan dit heel diep en ver weg zitten. Ik kwam van heel ver, ik ben nog niet waar ik wil zijn want mijn lichaam geeft nog wel wat klachten die aandacht nodig hebben. Naast dat ik nu sessies geef, onderga ik dus zelf ook nog regelmatig sessies om mijn eigen helingsproces voort te zetten.  

 

Holistisch

Door mijn eigen best wel pittige reis, kan ik mezelf wel ervaringsdeskundige noemen. Ik weet hoe het is om jezelf te verliezen en helemaal uit balans te zijn. Door alles wat ik heb mee gemaakt ben ik er steeds meer achter gekomen waar ik gelukkig van word en wat ik belangrijk vind in het leven. In de afgelopen 9 jaar heb ik mij verdiept in verschillende onderwerpen op het gebied van mind, body & soul. Ik volgde inspirerende Instagram accounts, luisterde interessante podcasts en las vele boeken over mindset, voeding en nog veel meer. Een holistische kijk werd voor mij steeds logischer. Holisme komt van het Griekse woord holon/holos, dat ‘het geheel’ betekent. Wat mij betreft houdt iets holistisch bekijken in dat je erkent dat iets bestaat uit aparte onderdelen, maar dat deze elkaar dusdanig beïnvloeden, dat ze niet onafhankelijk zijn van elkaar. Een mens is dus niet een lichaam met emoties en gevoelens. Dat alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar.

Het volgen van mijn hart

Door de groei die ik heb doorstaan ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen. Ik voelde aan alles dat ik door mijn ervaringen andere mensen wil helpen die tegen soortgelijke ‘problemen’ aanlopen. Ik ben mij nog meer aan het verdiepen en omscholen op het gebied van coaching & healing. Op dit moment volg ik een 2-jarige transformatie coach opleiding waar ik leer te werken met theoretische inzichten en werkprincipes van het NLP, systemisch werk/familieopstellingen, Transactionele Analyse en Enneagram. In juni 2024 rond ik deze opleiding af.

Energetische behandelingen hebben mij tijdens deze reis ook enorm geholpen. Daarom voelde ik ook aan alles dat dit iets is wat ik ook wil leren. Ik heb de LEAP-facilitator training (bij Robin Erkel) afgerond en ben ik in het bezit van een Reiki 1 & Reiki 2 certificaat volgens de originele Usui System of Natural Healing.

Personal life

Ik woon samen met twee katten in Bodegraven in een fijne eengezinswoning. Ik hou van dansen en wandel graag lekker buiten in de natuur. Ik ben spiritueel maar daarnaast juist ook heel down to earth.

Education

04-04-2023 |  Reiki 1 | Usui System of Natural Healing 

25-09-2023 | Reiki 2 | Usui System of Natural Healing 

Persoonlijke Ontwikkeling & Professionele Communicatie | Corael

WOULD LOVE TO LEARN

Spaans

Salsa/ bachata/ zouk 

Muziek instrument bespelen

Zonder angst spreken voor een groep

 

Let's connect

Volg mij op Instagram voor inspiratie en updates over komende events. Heb je een vraag dan kan je me altijd even mailen. 

- roxanne

"Mijn missie met Sunflower Soul is om mensen te ondersteunen bij de reis terug naar de puurste versie van hunzelf. Zodat ze vanuit hun hart & intuïtie keuzes maken en die sparkle voor het leven (weer) voelen."