energetic healing

Reiki

Reiki is een zeer krachtige maar liefdevolle en zachte vorm van heling.

PAL_5872_B_2

laat je levensenergie weer stromen

Reiki

Wat is Reiki, hoe werkt het en waar is het goed voor?

Reiki is een Japanse heelkunst – door Mikao Usui in de 19e eeuw in het leven geroepen – waarbij handoplegging wordt gebruikt. Bij een Reiki behandeling maak ik gebruik van de universele levensenergie die overal om ons heen is. Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Door de levensenergie te laten stromen helpt Reiki blokkades weg te nemen en boost het het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Reiki is een ondersteunende therapie om genezing te versnellen en pijn te verminderen. Je pakt klachten meer holistisch aan i.p.v. enkel fysiek.

Reiki stimuleert het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen. 

De energie gaat altijd naar waar het nodig is.
Een voorbeeld: iemand die veel last heeft van hoofdpijn, kan door Reiki niet alleen de klacht zelf, maar óók de oorzaak van de klacht laten behandelen. 

PAL_5788_B

"Ik ‘heel’ jou niet, ik help je jezelf te helen. Het is daarnaast vooral ook belangrijk wat jij na de sessie doet in je dagelijkse leven."

"De Reiki sessie heb ik als bijzonder en rustgevend ervaren. Er brandde kaarslicht en er stond fijne rustgevende muziek op. Ik voelde me erg op mijn gemak, waardoor ik tijdens de sessie de emoties los kon laten die op dat moment naar boven kwamen. Het was een erg fijne ervaring, die gaf wat ik op dat moment nodig had."
- Kirsten
"Ik kwam binnen in een mooie en rustige ruimte waar ook een lekkere geur hing. Tijdens de Reiki sessie ervaarde ik tintelingen en een soort energie golven die door mijn lichaam heen bewogen. Ik ervaarde dit niet als iets engs, ik voelde me veilig. Na de sessie was ik helemaal tot rust gekomen. Ik voelde me volledig ontspannen, zowel lichamelijk als in mijn hoofd."
- Sanne

nice to meet you

Let's connect