energy transmission

Lifeforce Energy Awakening Process

Ontwaking van de krachtige, creatieve en helende levensenergie die ieder mens in zich heeft.

PAL_5778_B_1

the path of surrender

About LEAP

LEAP is een rechtstreekse overdracht van levenskrachtenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd. Kundalini is één van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Echter sluimert het vaak in ons; we maken er maar beperkt gebruik van. Maar eenmaal ontwaakt, vindt bij een voortdurende blootstelling, een diepgaande herbedrading in de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe heling en transformatie mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen.

De meest voorkomende voordelen

Het proces bestaat bij LEAP voor 30% uit op de mat, de overige 70% komt spontaan naar boven in je dagelijks leven. Ervaringen variëren van persoon tot persoon en van sessie tot sessie. Onthoud dat LEAP een proces is, het is daarom aan te raden om een reeks van 3-5 sessies te volgen.

Meer mentale helderheid en kalmte

Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

Toename van de algehele energie en vitaliteit

Verruimd bewustzijn van lichaam-geest en energie

Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen

Het afpellen van de geconditioneerde lagen

Meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit

Meer verbonden met je intuïtie

Herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel

Verschuiven naar een bewuster leven

Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn

Staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Verbeterde creativiteit en productiviteit

LEAP is het herinneren van jouw heelheid, een pad van overgave, een pad dat lijden verlicht. Door het ontwaken ontstaat het volledige besef van wie je werkelijk bent, dat onmogelijk in woorden te beschrijven valt, maar hier is om te ervaren...

Wat je kan verwachten

Buiten de groepsevenementen die gepland staan kun je in overleg een privé sessie  aanvragen op een datum en tijd die je/jullie uitkomt.

De sessie vindt plaats op een door jouw/jullie gekozen locatie. Hier zullen we samen het pad van overgave bewandelen. Tijdens de sessie activeer ik de Kundalini levensenergie waardoor er een transformatie proces gestart zal worden. Het gaat er niet om wat er op de mat gebeurt, maar wat het met je doet in het dagelijks leven. De sessie duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief de deling.

Het ontwaken is een realisatie van wie je werkelijk bent. Het is onmogelijk om in woorden te beschrijven. Ben jij er klaar voor je weer te herinneren wie je in diepste essentie bent?

Hieronder staan de prijzen voor de privé sessies per aantal aangegeven:

  • 1 op 1: €222,-
  • 1 op 2: €333,- (€166,5 p.p)
  • 1 op 3: €444,- (€148,- p.p)
  • 1 op 4: €500,- (€125,- p.p)
  • 1 op 5: €555,- (€111,- p.p)
  • 1 op 6: €600,- (€100,- p.p)
  • 1 op 7+: €88,- p.p.

Veel gestelde vragen

Hieronder heb ik een aantal vragen beantwoord die nog wat meer verduidelijking kunnen geven. Mocht je nog andere vragen hebben zijn die uiteraard welkom!

Iedereen is welkom. Je hebt geen ervaring nodig met energiewerk. Het enige wat ik van je vraag is om met een kinderlijke nieuwsgierigheid op de mat te gaan liggen.

Ja, het is een zuiveringsproces en soms brengt dat dingen naar de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart, maar omdat het een heel natuurlijk proces is, zal er niets naar boven komen dat je niet aankan.

Voor iedereen is de ervaring uniek, elke keer weer. Hoe meer sessies je volgt, hoe meer laagjes je afpelt en dichter bij je puurste zelf komt. Je zal merken dat je steeds meer en sneller in die overgave kan komen, waardoor je ook steeds dieper bepaalde thema’s aan kan gaan kijken. Elke sessie is anders.

Het kan zijn dat je de eerste paar sessies niet veel voelt/ ervaart. Toch kunnen er dan wel innerlijke veranderingen plaatsvinden tussen de sessies door. Niet iedereen is er even gevoelig voor, maar je voelt altijd wel iets. Het is een kwestie van tijd. Hoe meer je contact maakt met deze energie van binnen, hoe dieper het gaat. 

Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies, met een tussen periode van 2 tot 4 weken, om de meest gunstige ervaring te hebben. Zo kun je goed door pakken, zodat je energie blijft stromen. Het proces gaat ook stap voor stap, alles in één keer zou veel te heftig zijn.

Dus volg ook hierbij vooral je gevoel, soms is één sessie even genoeg, anderen voelen dat ze graag een volgende sessie willen doen.

Als je eenmaal geactiveerd bent, komt er een proces op gang. Bij de één is de levensenergie sterker dan bij de ander en bij de één duurt het wat langer dan bij de ander.

Kundalini is levensenergie die als een slapende slang verborgen ligt aan het begin van je ruggengraat, dicht bij het eerste chakra: de wortelchakra. Kundalini staat voor levensenergie. Het is een woord uit het Sanskriet dat ‘opgerold’ betekent. Je kunt Kundalini zien als een energiekanaaltje dat traditioneel gezien opgerold ligt aan het begin je ruggengraat. 

Kundalini energie is werkzaam in ieder mens en stroomt in lichte mate altijd door je lichaam. De energie werkt in alle aspecten van je leven door: fysiek, mentaal en spiritueel. Een ontwaakte Kundalini energie helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, het hart te openen, de trilling te verhogen, te herinneren dat we HEEL zijn, de verbinding met ons echte ik te herstellen en weer te kunnen verbinden met bijvoorbeeld de natuur. 

Het is begrijpelijk dat je het misschien wat spannend vind. Het is immers iets wat je nog nooit hebt gedaan en vaak vinden we het spannend als we niet weten wat ons te wachten staat. Vooral iets ongrijpbaars zoals dit. Wat er tijdens een sessie gebeurd is een heel natuurlijk proces. Er zal dan ook niets naar boven komen dat je niet aankan. Sommige mensen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft.

"True healing is in deep down surrender."

Lieve woorden

LEAP 1 OP 1 SESSIE

Annabelle

“Roxanne’s 1 op 1 sessie heeft een diepe impact gehad, waarbij ze met haar indrukwekkende intuïtie precies aanvoelde wat ik nodig had. Haar begeleiding opende deuren naar inzichten en bracht een gevoel van bevrijding teweeg. Een ervaring die ik ten zeerste aanbeveel voor iedereen die op zoek is naar emotionele ontwikkeling en innerlijke groei. Roxanne’s zorgzame aanpak maken haar een uitzonderlijke facilitator.”

leap 1 op 2 sessie

Danielle

“Ik vond mijn allereerste LEAP sessie heel fijn en bijzonder. En helemaal mooi om dit samen met een vriendin te kunnen doen. De avond na de LEAP sessie heb ik heel fijn geslapen en ook diep gedroomd. De dag erna ervaarde ik echt een rust en heb ik een hele fijne en rustige dag gehad. Ik was voor mijn gevoel ook wat meer bezig met de natuur en geluiden om mij heen. Het lijkt me fijn om nog een sessie in te plannen, ik weet nu ook wat ik kan verwachten en ik hoop dat ik mij dan nog wat meer kan openstellen.”

LEAP GROEPSSESSIE

Merel

“Ik vond het echt bijzonder om mee te maken. Ik ga het ook even de tijd geven om te verwerken. Maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voor deze fijne ervaring het voelde heel vertrouwd.”

"Hele mooie ervaring van een innerlijke reis begeleid door twee mooie, lieve vrouwen die dit met zoveel passie en liefde doen. Prachtige locatie waar je in een veilig en mooi coconnetje kunt ontspannen en op een zelf ontdekking gaat."
Thessa
Cacao & LEAP Event
"Wat was het fijn en bijzonder! Een veilige setting, mooie groep mensen en de manier van begeleiden was heel fijn. Ik ging met een enorm geluksgevoel naar huis!"
Nicole
Cacao & LEAP Event
"Prachtige ervaring voor als je op zoek bent naar een betere connectie tussen lichaam en geest. Professioneel en deskundig geleide dag. Mooie aanvulling ook op de dagelijkse bezigheden van de meesten onder ons, die vaak erg op het verstand gericht zijn."
Sander
Cacao & LEAP event

samen delen, helen & groeien

Upcoming events

Wil je liever een openbaar event ervaren met meer mensen? Reserveer dan een plekje voor een van de ‘open’ groepssessies. Kijk voor komende data hieronder.

Cacao & LEAP - 6 april

Tijdens deze speciale sessie zullen Tamara & Roxanne je meenemen in de wereld van Cacao en LEAP. Beide zetten we in om de verbinding met je ware zelf te versterken.